Tilinstructie

Tiltechnieken.nl helpt u bij het voorkomen van klachten, zo ook met tilcursussen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar wat er kan worden verbeterd, maar er wordt ook aan de medewerkers uitleg gegeven waarom alternatieven beter voor hen zijn.

Daarnaast worden collega-medewerkers geïnstrueerd om elkaar te corrigeren op foutief tillen, zodat het in de gehele organisatie gaat leven.

Tilinstructie
In geval van tilinstructies kijkt Tiltechnieken.nl eerst naar de huidige werkhouding en de gewenste situatie. Aan de desbetreffende medewerker wordt niet alleen uitgelegd, wat een betere houding is, maar ook waarom. Dit maakt dat de verbetering beter beklijft.

Vaak volgt hieruit een algehele instructie naar de collega-medewerkers, zodat zij dezelfde fouten kunnen voorkomen.

Tiltechnieken

Tiltechnieken.nl is een verzamelnaam voor voorlichtingsmaterialen dat Fysioconnect in samenwerking met Verhage & van der Laan heeft ontwikkeld. Om uw medewerkers bewuster te laten worden van een juiste tiltechniek hebben wij een poster en een brochure ontwikkeld, die u zowel preventief als curatief in kunt zetten binnen uw organisatie.

Het materiaal kenmerkt zich door weinig tekst en veel beeldmateriaal in de vorm van foto’s.

Verschillende tilhoudingen worden in beeld gebracht waarin het verschil duidelijk wordt gemaakt tussen een goede en foutieve tilhandeling.

Het materiaal is uitgebracht in 3 talen te weten Nederlands, Engels en Pools. De arbeidsinspectie heeft hun goedkeuring gegeven aan deze manier van arbeidspreventie. Zo kunt u met relatief lage kosten uitval van uw medewerkers voorkomen.

Daarnaast hebben we tiltrainingen welke volledig kunnen worden toegespitst op uw persoonlijke hulpvraag.

 

Bestel hier uw voorlichtingsmateriaal.

 

Dit bericht is geplaatst in kern . Bookmark de link .